TAS
1702
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1702,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_non_responsive
PMG 141 walker st 19718_16587 PMG 141 walker st 19718_16611 PMG 141 walker st 19718_16609 PMG 141 walker st 19718_16649 PMG 141 walker st 19718_16683 PMG 141 walker st 19718_16664 PMG 141 walker st 19718_16620 PMG 141 walker st 19718_16632

TAS

Level 4, 141 Walker Street, North Sydney, NSW

Category:
Design & Construct

Area
590m2

Objectives
Technology services provider TAS looked to relocate their team from Silverwater to the more central North Sydney business district and chose to partner with PMG to create their new office environment. Their brief called for a simplistic, modern, techy office with a slightly unconventional aesthetic. TAS’ primary goal was to provide a progressive workplace which supported high performance, team-based work, with space to grow. Attracting and retaining high calibre staff was an important consideration. The relocation presented an opportunity to bring all teams together on one floor with a need to encourage collaboration and social connection across departments.  

Outcomes
The new office seamlessly combines two functions: a secure  public space to meet with clients and a separate office environment with a combination of private offices, open workstations area and an enclosed work zone for the 24/7 Operations team. PMG designed and delivered a vibrant fit out with clean, modern and tech aesthetic. The monochromatic black and white base is contrasted with clever pops of fluorescent colour. The angular glazing film with splashes of orange and pink, a multi-coloured collaboration screen, brightly coloured throw cushions and custom fluorescent pink light fitting bring the whole space to life. The collaborative open plan workspace is engaging and embraces innovation. The breakout is the centralised hub of the office, with the design offering the team a huge TV, with the comfort and flexibility to bring the whole team together to connect and socialise.

Highlights
The unique design truly reflects the team’s electric culture! The TAS team are ecstatic to see their vision come to life, ahead of time and within budget. The building manager, Dexus, was so impressed with their experience working with the PMG team, they are now one of our biggest advocates in the area.

Challenges
A number of ad-hoc changes onsite were requested at the 11th hour – moving walls, removing doors and integrating specialised IT equipment. The nimble approach of the PMG PM team and our robust relationship with our trades managed every change seamlessly.